BUZZSTOP28 Tattoo är en customstudio.

Det innebär att vi i förstahand arbetar med egna originaldesigner, till varje kund, när vi producerar motiv.

Vi tecknar enbart åt kunder som har bokat tid för tatuering. Detta på grund av att det är tidskrävnade att skapa en design och eftersom vi gör det åt merparten av våra kunder hinner vi inte teckna åt obokade kunder.

Om du har bokat tid kan du vänta dig att få se och godkänna ditt motiv 1-2 dagar innan tatueringstillfället. VI har många att teckna åt och måste prioritera dem som är närmast förestående. Motivet är då oftast en linjeteckning, alltså inte färglagd eller skuggad. Vad gäller porträtt och fotorealism används det valda fotot som original.

Vi tar inte betalt för tecknandet och det är därför viktigt att du är tydlig med vad du önskat dig och dessutom, vid händelser som gör att du inte har möjlighet att utnyttja din tatueringstid, hör av dig i god tid så vi inte lägger arbete på att teckna i onödan.

För kunder som önskar tatuera texter eller som tar med sig egna designer, dessa förbereder vi och har klara vid tatueringstillfället. VI skickar alltså inga skisser på den typen av designer i förväg. Om ändringar behöver göras utför dem, på plats, tillsammans med kunden.

Deposition

För att hålla ned våra väntetider begär vi en deposition på 500 kr vid bokning av tatueringstid. Depositionen dras av på tatueringens slutpris. Depositionen återbetalas ej i fall där kunden uteblivit alternativt helt avbokar sin tid. Det går att flytta sin tid, ombokning måste i sådana fall ske 72 timmar före den avtalade tiden.

Vid avbokning/ombokning senare än 72 timmar innan bokad tatueringstid faktureras kunden på halva kostnaden för bokad sittning. Om kunden helt uteblir utan att i förväg kontakta sin tatuerare, faktureras hela beloppet för bokad sittning. *Vid akutfall som sjukdom eller kroppsskata, ska detta kunna intas av läkare.

Åldersgräns

Du måste ha fyllt 18 år för att få tatuera dig hos oss. Vi gör inga undantag i det avseendet. 

För händer, hals, ansikte och huvud gäller åldersgräns 25 år.

Priser

Minimipris: 1500 kr

Timpris: 1500 kr

Halvdag (3 timmar): 4000 kr

Heldag 5-5 1/2 timmar: 7000 kr

För mindre motiv ger vi ibland ett fast pris.

Garanti

Om tatueringen har förlorat färg under läkningsprocessen fyller vi i den gratis. För att garantin ska gälla behöver du kontakta oss inom åtta veckor efter tatueringstillfället.